Hoe bescherm je jouw huid tegen de koude wintermaanden

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik heb last van een droge huid, altijd, elk seizoen maar in de winter merk ik toch een groot verschil. Mijn huid heeft tijdens de wintermaanden duidelijk meer verzorging nodig door het koude weer. Ik ga jullie vandaag wat meer vertellen over de producten die ik gebruik om mijn huid zo goed mogelijk te verzorgen en voeden.

Handcrème

Mijn handen zijn waarschijnlijk het meest gevoelig, ik draag ook geen handschoenen omdat ik deze onhandig vind. Wanneer ik dan toch de moeite neem om handschoenen aan te doen, zijn ze na 2 seconden weer uit omdat ik op mijn smartphone moet kunnen typen of iets grabbelen uit mijn handtas. En nee, die handschoenen met speciale vingertoppen om te kunnen typen zijn fabels! Logisch dat ze daarom meer blootgesteld worden aan de kou, dus een handcrème is zeer belangrijk. Ik gebruik het liefst de nieuwe producten van Dove “cashmere comfort”, deze lijn heeft een handcrème, body lotion en body balm.

dove_derma_spa_cashmere_packshot_range

Bodylotion

Als logische tweede stap, gebruik ik ook als bodylotion de nieuwe cashmere comfort lijn van Dove. Deze is speciaal voor een zeer uitgedroogde huid, wat ik zeker heb na het scheren van mijn benen. Deze smeer ik dan in met bodylotion of een body balm. De geur van de cashmere comfort producten zijn ook zà-lig! Ik vind de body balm textuur net iets te dik, de bodylotion is minder moeilijk om mooi uit te smeren en werkt ook sneller. Naar de body balm zou ik enkel grijpen wanneer ik een kleine, zeer uitgedroogde plek heb die ik wil insmeren maar niet mijn hele lichaam.

Lippen

Last but not least, ook jouw lippen moeten verzorgd worden. Hiervoor blijf ik teruggrijpen naar de klassieker, Labello.. Ondanks dat ben ik de laatste weken enorm benieuwd naar de nieuwste Maybelline Babylips Spice collectie, er zitten hele leuke “smaakjes” tussen die waarschijnlijk aangenamer zijn dan de Labello.

8969859629086.jpg

Dagcrème

Sinds kort gebruik ik de allom bekende dagcrème van Kruidvat. So far so good, ik vind dat hij gewoon zijn werk doet. Hij is vochtinbrengend en heel geschikt voor een droge huid. Ik vind hem goed!

hydro-lijn-002_zpsjsqfxsbx

Iemand nog tips?

❤️ Evi

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *