Eylure Brow Pomade DARK BROWN

pomade2

Ken je het gevoel, je werkt aan de perfecte make-up look maar niets maakt het zo af als de wenkbrauwen.. Over de jaren heen zijn “fleeky” brows een rage geworden, ze zijn de kaders van het gezicht en kunnen een look helemaal afmaken of verpesten. Daarom is het belangrijk om goede producten te gebruiken, of alleszins producten die bij jou passen. Ik was razend benieuwd naar de Eylure Brow Pomade en testte hem uit.

pomade4

Ik gebruik nu al enige tijd het wenkbrauw palette van Eylure. Hierin zat een wenkbrauwgel (ongeveer dezelfde textuur als de pomade) die de wenkbrauwen structuur geeft, een wenkbrauwpoeder die ze opvult en nog een highlighter zonder shimmer om onder de wenkbrauw aan te brengen. Ik gebruikte het palette helemaal op maar merkte dat ik enkel de gel helemaal tot op de pan opgebruikte, daarom besloot ik nu enkel de pomade aan te kopen aangezien ik de poeder en highlighter amper gebruik.

Wat is een pomade?

Een brow pomade heeft een crème-achtige structuur met een tint erin die de wenkbrauwen met felle pigmentatie inkleurt. De textuur gaat ervoor zorgen de haartjes ook blijven zitten. Je kan het product opbouwen en zelf kiezen hoe “zwaar” je de wenkbrauwen gaat opmaken. Een brow pomade breng je aan met een angle brush en in korte, fijne strookjes om zo het tekenen van haartjes te imiteren. De verpakking vind ik alleszins heel mooi, een glazen container geeft altijd wat meer luxe gevoel.

pomade3

Kleur

De pomade is verkrijgbaar in 3 kleuren, donkerbruin, lichtbruin en blond. Ik vind dit persoonlijk te weinig keuze, er zijn zoveel verschillende haarkleuren en toch maar 3 opties op de markt plaatsen. Ik koos zelf voor donkerbruin (en ja, ik ben blond..) omdat ik hou van het effect van een zwaar opgemaakte brow.

pomade1

Ervaringen

Ik was natuurlijk al fan van Eylure, maar ik had nooit verwacht dat de pigmentatie van de pomade zò fel zou zijn! Als palette nam ik ook altijd donkerbruin maar de kleur van de pomade en de palette’s komen duidelijk niet overeen. Deze donkerbruin leunt aan tegen zwart, wat net iets te fel is voor mij. Het effect vind ik wel mooi, ik had alleen naar een kleurtje lichter moeten grijpen..

15057889_1519040284777711_1765189177_n

❤️ Evi

You may also like

3 reacties

  1. Ik vind dat je er nog net mee wegkomt! Lichter bruin zou ook mooi zijn maar dit kan zeker, ik vind donkere brows altijd mooi bij blond haar 🙂 Klinkt als een erg fijn product!

  2. Fijn artikel, maar wat staat deze kleur je goed! Kan je best mee weg hoor! Wel jammer dat ze zo weinig tinten hebben, het is bij mij altijd te warm, koele tinten zijn er vaak niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *