Maybelline Baby Lips HOLIDAY SPICE

babylips2

Nu het koude weer meer en meer parten begint te spelen, wou ik investeren in een paar goede lippenbalsems. De klassiekers liet ik aan mij voorbijgaan en probeerde de Baby Lips van Maybelline. Een cult-favoriet! Ze spraken mij tot op heden niet echt aan, maar deze collectie op een of andere onverklaarbare manier wel.. Ze brachten voor de feestdagen een collectie uit met een paar typische geurtjes die je automatisch tot in kerstsferen brengt. Ik testte Pumpkin Spice, Chai Tea Latte en Café Mocha. De vierde is Vanilla Cupcake maar deze sprak mij het minst aan en kocht ik dus (nog) niet.

CAFE MOCHA

Café Mocha is de meest nude tint in de collectie en geeft naar mijn mening ook het minste kleur af op de lippen. Hij is bruin van kleur met subtiele gouden sparkles. De lippenbalsem laat een mooie glans achter op de lippen en is van ze alle 3 het meest aan de “glossy” kant.
Café Mocha doet mij instant denken aan de café mocha van Starbucks (en zijn 360 caloriën…). Educatief weetje: mocha is de vertaling van mokka, een type koffieboon.

(Café Mocha staat links afgebeeld met de rode huls)

babylips5

CHAI TEA LATTE

Chai Tea Latte is overduidelijk de meest gepigmenteerde kleur van de 3. Een diep kersenrood dat evengoed als lipstick zou kunnen dienen op dagen waar je wel voor een complete make-up look wil kiezen, maar niet voor een lipstick die de lippen uitdroogt. Ik dronk nog nooit eerder een Chai Tea Latte maar ook deze is verkrijgbaar bij Starbucks (nu kennen we de inspiratiebron!). Chai Tea Latte is zwarte thee met melk, cinnamon en ginger. De geur kan je dus al raden, zeer spicy!

(Chai Tea Latte staat links afgebeeld met de gele huls)

babylips2

PUMPKIN SPICE

Eindelijk tijd voor mijn favoriet, de Pumpkin Spice. Hadden ze er Pumking Spice Latte van gemaakt, dan was deze alweer een referentie naar Starbucks (jammer!). Deze geeft een subtiel oranje kleur en vind ik persoonlijk het mooist op de lippen. Hij is zeker niet even glossy als Café Mocha maar geeft ook een mooie glans.

(Pumpkin Spice staat rechts afgebeeld met de oranje huls)

babylips3

SWATCHES

Van links naar rechts (deze foto is op geen enkele manier bewerkt): CHAI TEA LATTE, CAFE MOCHA, PUMPKIN SPICE

babylips4

babylips1

MIJN ERVARING

Ik dacht altijd dat Baby Lips een soort collecters item voor jonge meisjes was (of dat is wat ik ervaarde toen ik bij Di werkte). Mijn mening is helemaal veranderd, Baby Lips ik ook nog totally anvaardbaar boven de 18. Deze collectie heeft mij aangenaam verrast, de kruidige geuren zijn perfect voor de herfst. De geur bij Café Mocha leunt wat naar het chocolade toe, maar Chai Tea Latte en Pumpkin Spice zijn herinneren je sowieso aan typisch Starbucks drankje.

Op de verpakking beloven ze 8 uur hydratatie, natuurlijk is dit nooit mogelijk wanneer je eet, drinkt, praat… Ik zou zeggen dat je de balsem ongeveer 1 à 2 uur lang op de lippen blijft voelen en daarna voelen ze gewoon fijn aan. Ze helpen tegen droge lippen én kloofjes.

(Nog aan het twijfelen? Check de verpakking dan even, it’s sooooo cute!!!)

Deze Baby Lips Holiday Spice collectie is te koop bij de drogist voor €3,99/stuk.

❤️ Evi

 

You may also like

7 reacties

    1. Dankjewel! Ik vind het ook heel speciale geuren, allemaal typisch herfst ☺️ blijkbaar zijn ze toch wat moeilijker te vinden dan ik dacht, na wat research work..

    1. Ik heb ondertussen ook al van velen gehoord dat ze moeilijker te vinden zijn dan ik blijkbaar dacht, Nederland heeft ze bv. nog niet op de kruidvat site staan.. Het is dus even zoeken vrees ik! Bedankt voor je reactie x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *