Smashbox FULL EXPOSURE Palette (VIDEO)

fullexposure7

Drie weken geleden zat het einde van mijn werkdag er bijna op, ik scrolde nog snel door Facebook voor ik naar het station vertrok tot ik opeens een melding zag waar ik getagd werd in een foto van Ici Paris XL.. Ik had de “wie test mij uit” wedstrijd gewonnen! Wat had ik precies gewonnen? De Smashbox Photo Finish primer, de Smashbox Full Exposure mascara én het Full Exposure oogschaduw palette. Mijn mond viel open van verbazing en mijn dag kon niet meer stuk.Nu ik het palette ook eindelijk aankreeg, kon ik het niet laten om hier zo uitgebreid mogelijk over te praten, het is tenslotte ook mijn eerste high-end oogschaduw palette dat ik in mijn bezit heb. Ik maakte voor jullie een first impression video, die jullie op het einde van de blogpost terugvinden. Voor de blogpost zelf, héél wat foto’s, enjoy!

fullexposure5

fullexposure4

fullexposure7

fullexposure8

fullexposure6

fullexposure9

fullexposure10

fullexposure11

fullexposure3

fullexposure2

fullexposure1

Benieuwd naar de swatches en mijn mening over het palette? Bekijk dan zeker de video. Wat ik nog extra wil toevoegen over de pigmentatie, is dat de matte oogschaduws heel goed werken. Alle kleurtjes zijn perfecte transitioning shades en zachte crease kleurtjes. Over de shimmers ben ik niet te spreken, ze swatchen heel mooi op mijn arm maar op het ooglid zelf komt de pigmentatie niet tot zijn recht. De shimmers zijn eerder een “glitter top coat” dan een kleur op zich. De textuur had meer crème moeten zijn om mooi aan te brengen, jammer! Ik zou het palette niet kopen. Voor wie alsnog geïnteresseerd is, het palette is te koop bij Ici Paris XL voor ongeveer €50.

Laat mij zeker weten of jullie meer video’s willen zien in de toekomst!
❤️  Evi

You may also like

5 reacties

  1. Oh Evi, wat leuk zo’n video, moet je vaker doen! Vooral de shimmer shades zagen er prachtig uit. Misschien eens een ooglook maken in een blogpost/video? Want ik ben heel erg nieuwsgierig of eyeguide daadwerkelijk klopt. Keep going girl!

    XOXO

    1. Dankjewel Estée! Ik had effectief ook een tutorial video opgenomen en bij het monteren ontdekte ik dat ik de camera niet goed had geplaatst waardoor ik dus gewoon de hele tijd mijn voorhoofd heb gefilmd haha! Ik werk eraan xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *