Tarte RAINFOREST AFTER DARK Palette (VIDEO)

rainforestdef

Deze titel lijkt verdacht veel op mijn blogpost van vorige week, ik val inderdaad in de herhaling.. Nevertheless hoop ik jullie toch warm te maken voor het Tarte Rainforest After Dark Face Palette dat ik afgelopen week kocht. Het palette bevat een highlighter, bronzer, blush en zes oogschaduwkleuren. Een perfect palette om mee te reizen als je het mij vraagt! Ik maakte een video waar ik mijn eerste indruk over het palette geef en in deze blogpost vind je meer gedetailleerde foto’s en mijn uiteindelijke mening na het enkele malen te gebruiken!

rainforest7

rainforest2

rainforest4

rainforst1

rainforestdef

rainforest5

rainforest6

rainforest13

rainforest8

rainforest9

rainforest10

rainforest11

rainforest12

De oogschaduw kleuren van links naar rechts:

Bare to explore – Make a mauve – Plum away with me – Up to no gold – Tan-gled up in you – Don’t turn a brown

Mijn uiteindelijke mening

Ben nog steeds even enthousiast over het palette. Het maanden wachten op iemand die dit palette verkocht was het helemaal waard. De kleuren zijn neutraal en gelijk verdeeld in matte en shimmers. Ik weet dat ik geen kilo’s make-up meer zal meesleuren op vakantie, enkel dit palette en wat liquids is genoeg. Eerst dacht ik eraan om ook mijn wenkbrauwproducten mee te nemen, maar de oogschaduw don’t turn a brown kan hier ook voor dienen.

Hoe vreemd het ook mag klinken, ik vind geen enkele contra over dit product.. Alleen de pigmentatie van de blush en highlight zijn niet zo wauw. Dit hoeft voor mij ook niet, anders is het moeilijker om uit te blenden.

Wat vinden jullie van dit palette en mijn video?
❤️ Evi

 

You may also like

2 reacties

  1. Wauw, wat een prachtig palette! Ik ben zelf een super grote fan van Tarte en hoop dat het hier snél gaat verkocht worden. Ik kende dit palette eigenlijk nog niet but I want it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *