L’occitane Adventskalender

loadvent5

Omdat heel wat bloggers meedoen aan Vlogmas of Blogmas, wil ik jullie ook elke dag iets van content kunnen geven.. Wat is er nu meer geschikt dan de opening van mijn adventskalender?! Ik kocht de L’occitane adventskalender omdat ik gek ben op hun geuren en verpakking. De adventskalender opzich is al een pareltje. Kijken jullie mee wat erin zit?

loadvent5

loadvent4

Het principe van een adventskalender is wel gekend, dacht ik! Tot een paar vrienden van mij beweerde dat ze er nog nooit van hadden gehoord, die chocolaatjes waren toch een absolute must in mijn kindertijd. Ik at ze ook allemaal in één keer op, wat ik dit jaar niet zal doen met deze adventskalender van L’occitane.

loadvent3

Ik open vanaf 1 december elke dag een vakje en laat jullie via Instagram en Snapchat meegenieten van mijn kleine geluksmomentjes. Volg mij dus zeker op deze sociale media om up to date te blijven!

Deze verassing zat achter het vakje van 1 december.. Om het cadeautje van vandaag te ontdekken, volg me via INSTAGRAM: evivkerckhove of SNAPCHAT: evkerckhove

 schermafbeelding-2016-12-02-om-14-23-19

loadvent1 loadvent2

Hebben jullie zelf ook een adventskalender gekocht?
❤️ Evi

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *