Het perfecte kerstrood op de lippen

kerstrood1

Voor de feestdagen ben ik niet alleen op zoek naar de perfecte outfit, maar ook naar de perfecte make-up! Ik ga meestal voor een klassiek rood, ook al vind ik dit niet altijd even mooi staan bij mij. Ik heb vrij volle lippen en probeer een “clown-effect” te vermijden. Toch zijn er enkele rode tinten op de markt die mij wel kunnen bekoren; ik zet voor jullie vandaag op een rijtje welke kleuren voor mij het perfecte kerstrood zijn.

MAC – DIVA

Een van mijn allereerste aankopen bij MAC. Diva is een donkerrood, matte lipstick. Hij brengt wel iets lichter aan op de lippen dan dat hij eruit ziet, waardoor het donkerrood een klassiek rood wordt. De kleur is op te bouwen, dus wil je toch nog voor dat donker effect gaan, dan kan het altijd. De pigmentatie is zeer intens en longlasting. Ik kan Diva een hele dag lang op mijn lippen dragen en mensen denken vaak dat het een liquid is. Hij blijft enorm goed zitten maar wordt ook uitdrogend na een tijdje.

€19,50

kerstrood2

BOURJOIS – GRAND CRU

Deze maal wel een liquid lippie.. De Bourjois Rouge Edition Velvet in de kleur Grand Cru. Ik ben énorm fan van deze lipsticks en heb nog andere kleuren in mijn stash zitten. Deze formule voelt helemaal niet uitdrogend aan omdat er oliën inzitten. Helaas zijn de kleuren in de huls altijd vele donkerder dan wat ze op de lippen afgeven maar Grand Cru kon mij wel bekoren.

kerstrood3

Zoals op de swatches te zien is Diva van Mac een stuk donkerder met een subtiele mauve ondertoon. De Bourjois Grand Cru is een levendiger rood met een iets meer doorlatend effect. Allebei ideaal voor de feestdagen in mijn ogen!

❤️ Evi

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *